Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 12:48
Αγάλι-αγάλι γίνεται η... πουλακίδα “μέλι”.
Στις μοντέρνες συνταγές μαγειρικής, το “συστατικό” που δεν εκθειάζεται καθόλου είναι η ... υπομονή! Οι παλιότερες νοικοκυρές γνώριζαν πολύ καλά,…
Κατηγορία
Γεύσεις
Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 12:26
O Kαισαρας “μιλούσε”... γιαπωνέζικα
Είναι γνωστό κι επιστημονικώς αποδεδειγμένο εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, ότι η ανθρώπινη γλώσσα μιλάει... γιαπωνέζικα! Για την ακρίβεια,…
Κατηγορία
Γεύσεις
Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 15:57
Ξυνόγαλα... η όπως λέμε “καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα”
Αν κάτι το πάρεις “στραβά” από την αρχή, πολύ δύσκολα μπορείς μετά να αλλάξεις γνώμη! Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η…
Κατηγορία
Γεύσεις