Η μαρινάδα κάνει το κρέας τρυφερό και συνάμα του χαρίζει μια μεστή νοστιμιά από τα υπέροχα μπαχαρικά.

Από το βιβλίο “Γουρνοχαρές” και “γουρνοσφαξιές” από Χριστούγεννα μέχρι αποκριές, του Ηλία Μπιτσάνη, που κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή.

Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή -Στρούντελ με μήλο της Μαρίνας Ζαφείρη. Σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Ενα διαφορετικό λουκάνικο -γεμισμένο με σιτάρι βρασμένο, εντόσθια από χοιρινό και μυρουδικά ψημένα στο φούρνο.

Παχύρρευστο σιρόπι με σκούρο χρώμα το οποίο παράγεται από το βράσιμο του μούστου.

Ωρα για ένα χορταστικό πρωινό ή μήπως ένα εύκολο και γρήγορο μεσημεριανό;

Φτιάχνουμε γρήγορα και εύκολα πουρέ κολοκύθας με δύο τρόπους και τον αποθηκεύουμε στην κατάψυξη ώστε να τον έχουμε έτοιμο όταν…

Δείτε τη συνταγή

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:30

Ρυζόγαλο φούρνου

Περισσότερο από τους μπακλαβάδες και τα σιροπιαστά της, η πολίτικη ζαχαροπλαστική είναι διάσημη για τις κρέμες της.

Αφιερωμένο στη "Γιορτή σταφυλιού - μούστου και παραδοσιακών συνταγών" είναι το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου για το 2023.